Ege Postası
Geri

AK Partili Vekil Dağ'dan ‘Gayri Resmi’ hesap

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Naber Youtube-Gayri Resmi Hesap adlı bir youtube kanalı oluşturdu. Gençlik  kolları eski başkanı da olan ve kullandığı esprili diliyle dikkat çeken Dağ, İzmir’in ve İzmirlilerin sorunlarına yönelik video çekimleri yaparak, kanal üzerinden yayına vermeye başlayacak. Dağ, ilk tanıtım videosunda, “Şimdi size küçük bir müjde verelim. Bir kanal kurduk. İsmine de Gayri Resmi dedik. Bir takım videolar çektik. Neyse. Şimdi ipucu vermeyelim. Yayınlanınca izlemeniz dileğiyle. Bu arada bu konuştuklarımızın hepsi gayri resmi. Aramızda kalırsa sevinirim” dedi. AK Partili Vekil Dağ'dan ‘Gayri Resmi’ hesap
AK Partili Vekil Dağ'dan ‘Gayri Resmi’ hesap
Haberler / Yerel Politika
18 Ocak 2018 Perşembe 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, zaman zaman yayınladığı videolarla yaptığı açıklamalara bir yenisi ekledi.

Naber Youtube adlı bir kişisel kanal açan Hamza Dağ, ilk çekimini Kordon’da yaptı. Gayri Resmi Hesap adlı youtube kanalının tanıtım videosunda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bu kanal üzerinden yayınlayacağı videolarla İzmir’in sıkıntılarına ve İzmirlilerin sesine kulak vereceğini ve sesi olacağını belirtti.

MESELE MEMLEKET OLUNCA GERİSİ TEFERRUATTIR

Gayri Resmi Hesap adlı yotube kanalının tanıtımında konuşan Hamza Dağ, “Selam ben Hamza Dağ. Beni bilenler bilir. Tanımayanlar açısından ben İzmir milletvekiliyim. Mesele memleket olunca gerisi teferruattır. Aynı bayrağa sevdalıyız. Aynı şeye ağlıyor, aynı şeye gülüyoruz. Şimdi size küçük bir müjde verelim. Bir kanal kurduk. İsmine de Gayri Resmi dedik” diye sözlerine başladı.

BU KONUŞTUKLARIMIZIN HEPSİ GAYRİ RESMİ. ARAMIZDA KALIRSA SEVİNİRİM

Kanalı takip edenler için bir takım videolar çektiklerini, içeriği hakkında ipucu vermeyeceğini dile getiren AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, esprili bir dille yaptığı ilk kişisel yayınında, “Bir takım videolar çektik. Neyse. Şimdi ipucu vermeyelim. Yayınlanınca izlemeniz dileğiyle. Bu arada bu konuştuklarımızın hepsi gayri resmi. Aramızda kalırsa sevinirim” ifadelerini kullandı.

İzmir Milletvekili Dağ, çekimler öncesi yaşananları da paylaştığı kanalına abone olanlar videolarını izleyebilecek. 

YOUTUBER'LARLA SİYASETÇİLER BULUŞACAK 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, YouTube'da açtığı 'Gayri Resmi Hesap' adlı kanalda bakanlar da dahil siyasetçilerin gündelik hayatlarına dair videoların olacağını belirterek, projeye Ar- Ge'den sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine geldiğinden bu yana yaklaşık 6 aydır çalıştığını söyledi. Dağ, şöyle devam etti: 

"Gençler bazı Youtuber'ları sıkı takip ediyor. Onlarla siyasetçileri buluşturacağız. Ayrıca siyasetçilerin kendi aralarında yaptıkları halı saha maçları gibi siyaset dışında gündelik hayatlarından çekimler de olacak. Bunu bir inovasyon projesi olarak hazırladık, altı aydır geliştiriyoruz. Bakanlarımız da zaman buldukça videolarıyla kanalımızda olacak. Gençlere ulaşmayı, onların bizi daha iyi tanımalarını hedefliyoruz."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası